top of page
Search

Božićna radionica i druženje Trondheim


3. studenoga 2022. održala se božićna radionica i druženje u Trondheimu. Svojim posjetom iznenadio nas je i Sv. Nikola koji je djeci podijelio darove. Sva su djeca rekla da su bila dobra ove godine pa Krampus nije trebao intervenirati!

ŠTO SMO RADILI

U prostorijama Strindheim skole u Trondheimu održalo se još jedno druženje roditelja i djece. Djeca su izrađivala božićne čestitke i božićne kuglice. Kuglicama smo ukrasili božićnu jelku, a čestitke će putovati članovima obitelji/prijateljima u Hrvatsku.
Malo smo bolje upoznali lik i djelo sv. Nikole te se tom prilikom svatko od učenika prisjetio dobrih djela koje je ove godine učinio/la. Učenici su, između ostalog, pomagali oko pripreme hrane i ostalih kućnih poslova, što je vrlo pohvalno. Krampov posjet smo ove godine preskočili, svi su bili dobri. Možda smo tu informaciju trebali još dodatno provjeriti kod roditelja.


Svatko je u vreću zapisao što bi volio dobiti od sv. Nikole. Nakon toga nas je svojim posjetom iznanadio i usrećio sam sv. Nikola podjelivši darove svoj prisutnoj djeci.
DRUŽENJE

Dok su djeca marljivo izrađivala čestitke i kuglice, roditelji su uživali u zajedničkom druženju. Atmosfera je bila, reklo bi se, kućna.


Veliko hvala svima koji su nam se pridružili na radionici, svima koji su pomogli oko organizacije, pokazali volju i želju i pridonijeli s hranom i pićem.


Veselim se budućim druženjima!

32 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page