top of page
Search

🎄Božićna radionica Trondheim🎄

U subotu, 2. prosinca 2023. održala se Božićna radionica u Trondheimu. Sastali smo se, kao i inače, u Strindheim školi. Djeca su marljivo izrađivala različite božićne ukrase, roditelji su izveli igrokaze, a na kraju nas je posjetio i Djed Božićnjak jer je sv. Nikola javio da je bolestan.




Poslijepodne u Strindheim školi bilo je prožeto zabavom za male i velike. Radionicu smo započeli u dvorani božićnim zagrijavanjem. Vani je bilo -14 pa je prikladna igra bila "Ledena baba". Nakon toga smo se podijelili u dva tima i odigrali igru "Sakupljanje poklona".




IZRADA BOŽIĆNIH UKRASA

Radionicu smo nastavili u učionici gdje je svaki stol imao drugačiju aktivnost, svako dijete je odabralo što želi izrađivati. Između ostalog, izrađivale su se i božićne čestitke koje će se poslati rodbini/prijateljima u Hrvatsku.




IGROKAZI

U međuvremenu su roditelji dobili zadatak - pripremiti se za izvedbu igrokaza!

To su radili u parovima, a mogli su odabrati igrokaz Pahuljice ili Zeko i snjegović spisateljice Jadranke Čunčić Bandov.

Čestitke roditeljima na odličnoj i zabavnoj izvedbi igrokaza!




POSJET DJEDA BOŽIĆNJAKA

Na kraju druženja dobili smo poziv od sv. Nikole koji se razbolio pa je poslao Djeda Božićnjaka kako bi svako dobro dijete dobilo poklon 😉.



Veliko hvala roditeljima na pomoći oko organizacije radionice, potpori i stvaranju odlične atmosfere ovdje u Trondheimu. Veselimo se svakom idućem susretu!


Hvala Mariji i Hrvatskoj zajednici u Norveškoj koja je osigurala poklone za svu djecu.

Sretan Božić! 🎄💫🎁


*Sredstva za nastavu osigurana su financijskom potporom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page