top of page
Search

Radionica hrvatskoga jezika Stavanger


Radionica hrvatskoga jezika u Stavangeru održala se u nedjelju, 27. studenoga u prostorijama Gausel Bydelshus-a, gdje se svake druge nedjelje održava i

Mala škola hrvatskoga jezika.Radionica je bila otvorenog tipa, što znači da su mogli sudjelovati svi zainteresirani. Neki učenici pohađaju online nastavu Hrvatskoga jezika i kulture, a neki učenici nastavu pohađaju uživo u navedenom prostoru.


Radionica se sastojala od različitih jezičnih aktivnosti, a nakon nje je uslijedilo kratko druženje za djecu i roditelje. Hrvatska zajednica je sudjelovala kupovinom slatkih paketića koji su razveselili svu prisutnu djecu.


Ovo je bila odlična prilika za usporedbu nastave koja se održava online i nastave koja se održava uživo. Neke sam učenike tek na radionici upoznala uživo te ne mogu dovoljno naglasiti koliko su kontakt i komunikacija uživo važni. Učenci su zaključili da se na nastavi uživo možemo više kretati, biti aktivniji, ali i bolje upoznati.


Ovim bih putem još jednom zahvalila svima koji su prisustvovali nastavi i druženju te gđi Dragici Seki i roditeljima na pomoći u organizaciji i gostoprimstvu.


Veselim se našim budućim druženjima!52 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page