top of page
Search

🤾🏽‍♀️Sportske igre i druženje Trondheim🌭

U subotu i nedjelju, 3. i 4. lipnja 2023. održane su Sportske igre i druženje u Trondheimu. Sportske igre održane su u dvorani Strindheim škole, a druženje je uslijedilo sutradan u Ringvebukta parku.


Sportskim igrama i druženju pridružili su se mali i veliki, djeca koja pohađaju i ne pohađaju školu te svi zainteresirani. Ove dvodnevne aktivnosti podržala je i potpomogla Hrvatska zajednica u Norveškoj.


PROGRAM

Subota, 3. lipnja: Sportske igre za mlade, proglašenje pobjednika, podjela diploma i medalja, druženje

Nedjelja, 4. lipnja: piknik (roštiljanje), slobodne aktivnosti


Sportske igre

Sportske igre održale su se pod budnim okom naših sudaca, Kikija i Joška, a uključivale su različite vrste štafeta i gađanja. Nakon podjele u dva tima igre su mogle započeti! Neke od igara bile su: trčanja sa štafetom, trčanje s krumpirom, skokovi, gađanje mete, gađanje na bodove...


Igre su pratili roditelji koji su bili najglasniji navijači!


Podjela medalja i diploma

Na kraju Igara održala se "ceremonija" podjele diploma i medalja. Obje su ekipe dale sve od sebe te su im zasluženo podijeljene medalje i diplome. ALI NE SAMO TO! Pobjednici su dobili i sladoled koji je osigurala Hrvatska zajednica u Norveškoj.


Druženje nakon igara

Veliko hvala svima koji su pomogli oko iznanađenja za moj (raniji) rođendan! Torta je bila odlična, kao i poklon, hvala od ♥️!

Roditelji su pomogli oko pripreme različitih slanih i slatkih slastica, pripreme kave i sokova. Sjeli smo, pričali, smijali se i uživali.


Sutradan smo se okupili u Ringvebukta parku, zauzeli klupu i mjesto za roštiljanje. Djeca su uživala u slobodnim aktivnostima, mogla su međusobno komunicirati te se ujedno i zabaviti (kao i mi odrasli!).


Nemam dovoljno riječi i fotografija koje bi mogle opisati stvarnu atmosferu u Trondheimu. Ovakva druženja jednako su bitna za djecu kao i za roditelje. Prostor su za nova poznanstva, prijateljstva, riječi podrške i potpore, smijeh, zabavu, učenje i još mnogo toga. Neizmjerno sam sretna što imamo mogućnost družiti se i učiti zajedno u Trondheimu!


Hvala svima koji su nam se pridružili, vidimo se za nekoliko mjeseci 🫶🏻

*Igre su provedene uz financijsku potporu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.


27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page