top of page
Search

USKRSNA RADIONICA


U subotu, 2. travnja 2022. godine održana je Uskrsna radionica. Uskrasna radionica bila je namijenjena djeci svih dobnih skupina, roditeljima i svima koji su bili voljni doći i podružiti se. U organizaciji radionice svoju volju i trud uložili su članovi Hrvatske zajednice, Hrvatske katoličke misije i Hrvatske dopunske škole.


Uskrs je najveći kršćanski blagdan, slavi se još od 2. stoljeća.


Što smo radili?

Djeca (a i stariji) zaposlili su svoje prstiće raznim načinima oslikavanja pisanica i izrađivanjem raznolikih uskrsnih dekoracija.

Čak su se pekli i uskrsni kolačići, koje smo imali priliku odmah i degustirati. Osim kolačića posluženi su bili i različiti slatki i slani specijaliteti.


Izašli smo i van kako bi svako dijete pronašlo svoj uskrsni paketić. To nije bilo nimalo lako! Naime, svatko je dobio drugu kombinaciju predmeta pomoću kojih je tražio svoj paketić.


Zašto su radionice bitne?

Radionice omogućuju druženje i komunikaciju između djece, a i roditelja. Kako su u radionicu uključene različite dobne skupine djece, ovakva vrsta druženja omogućuje neprocjenjivo iskustvo komunikacije na materinskom jeziku.

Veselimo se svim budućim radionicama i druženjima!

42 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page